Körsbär är inte bara sagolikt fotogeniska, de är också användarvänliga som tusan. Surkörsbär passar främst att laga till, medan sötkörsbär passar att äta råa. Milt kryddiga med en sötma och djup fruktighet trivs de i både söta och salta rätter. När körsbären upphettas framträder de fina mandeltonerna tydligare. Jag gillar sällan frukt och choklad ihop, men söta körsbär är ett undantag, delvis på grund av att de inte har någon syra som krockar med chokladens egen syrlighet.
anis, anka, apelsin, bacon, choklad, citrontimjan, dragon, fett griskött, fänkål, getost, grevé, grönpeppar, hasselnötter, herrgård, kanel, kardemumma, konjak, fågellever, kycklinglår, mandel, melon, muskot, muskotblomma, mynta, mörkt socker, nötkött, päron, rom, salvia, stjärnanis, svartpeppar, timjan, vin, vinäger, ädelost
Du sitter säkert inne med fler fantastiska kombinationer. Dela med dig i kommentarerna!